Rondreis Engeland

Engeland is qua oppervlakte geen super groot land waardoor je er perfect met je eigen auto een rondreis kunt maken. Zo kun je zelf bepalen welke steden en delen van Engeland je wilt bezoeken tijdens je rondreis door Engeland. In Engeland vind je ook hele mooie gebieden waar je heerlijk doorheen kunt touren met de auto en zo op de mooiste plekken zelf even kunt stoppen om een mooi plaatje te schieten of even rustig te genieten van het uitzicht. Tijdens je vakantie door Engeland is het leuk om wat typisch Engelse dingen mee te maken zoals een ontbijt met een typisch Engels ontbijt of een gezellige high tea met een aantal Engelsen. Engeland staat ook bekend om de gezellige en leuke pubs die zeker een aanrader zijn om te bezoeken tijdens de rondreis.

Strandvakantie

Bij een vakantie door Engeland denk je niet meteen aan een zomervakantie omdat het weer in Engeland niet veel beter of zelfs slechter is dan in Nederland. Dat valt dus reuze mee, Engeland heeft namelijk ook gewoon steden met een prachtige uitgestrekte strand waar je heerlijk een zomervakantie kunt doorbrengen. Bij de stranden zitten veel restaurants waar je de beste fish & chips kunt eten wat ook toepasselijk is om aan het strand lekker op te eten. Ook is Cornwall een prachtige strandplaats om te bezoeken. Het strand is prachtig wit en er zijn zelfs een aantal palmbomen te vinden, in vergelijking tot de gemiddelde temperatuur in Engeland ligt de temperatuur hier wat hoger waardoor het de perfecte plaats is voor je strandvakantie.

Platteland vakantie

In Engeland vind je ondanks de grote steden nog altijd veel plattelands gebieden. Dit zijn de perfecte gebieden om lekker tot rust te komen en te genieten van wat het platteland van Engeland te bieden heeft. In deze plaatsen kun je vaak voor een zeer schappelijke prijs overnachten en kun je de mooiste gebieden en bezienswaardigheden van Engeland ontdekken.

rondreis engeland